TAG HEUER ЗАКЛЮЧАЄ ПАРТНЕРСТВО СВІТНОГО РІВНЯ З ФІЛЬМОМ «KINGSMAN: ЗОЛОТО КІЛЬЦЕ»

Герої фільму «Kingsman: Золоте кільце» носитимуть легендарний годинник Monaco і TAG Heuer Connected, який зіграє ключову роль і допоможе своїм власникам досягти успіху у виконанні покладеної на них місії. Істинно англійська елегантність у дусі девізу «Don't Crack Under Pressure» 

TAG Heuer з гордістю оголошує про укладання партнерства світового рівня з кінокомпаніями MARV films та 20th Century Fox та свою участь у новому фільмі відомого режисера Меттью Вона «Kingsman: Золоте кільце», який вийде у прокат 22 вересня 2017 року. Годинник TAG Heuer Connected є Офіційним годинником Kingsman. У новому фільмі агенти секретної служби Kingsman носитимуть годинник TAG Heuer. Годинник Tag Heuer Connected також увійде до складу колекції Kingsman, яку можна буде придбати в інтернет-магазині Mr Porter.

Фільм 2015 року «Kingsman: Секретна служба» познайомив нас із незалежною міжнародною розвідувальною агенцією Kingsman, яка діє на найвищому рівні секретності, чиєю головною метою є збереження безпеки світу. У фільмі «Kingsman: Золоте кільце» на героїв чекають нові випробування. Після того, як їхня штаб-квартира була зруйнована і світ опинився під загрозою, агенти вирушають у подорож, яка приводить їх до союзу з аналогічною шпигунською службою США під назвою Statesman, створеної того ж дня, що й їхня організація. У новій пригоді, яка стає справжнім випробуванням на силу та витривалість, ці дві елітні секретні організації об'єднуються, щоб перемогти безжального спільного ворога та врятувати світ. У фільмі «Kingsman: Золоте кільце» грають як вже відомі по першій частині актори: Колін Ферт, Терон Еджертон і Марк Стронг – так і новачки, серед яких Джуліанна Мур, Холлі Беррі, Педро Паскаль, Ченнінг Татум та Джефф Бріджес.

Виконавчий директор TAG Heuer та президент вартового підрозділу концерну LVMH Жан-Клод Бівер сказав: «Kingsman» – це вибухи, екшн, сміх і, звичайно ж, елегантність Молоді актори, які беруть участь у фільмі, – це команда мрії, джентльмени, які нічого не бояться. Це ідеальне потрапляння до цільової аудиторії TAG Heuer. Це партнерство допоможе нам наблизитися до молодого покоління. Перша частина картини пройшла з великим успіхом, і ми пишаємося тим, що герої другого фільму носять флагманські моделі годинників TAG Heuer».

Режисер Меттью Вон додав: «У фільмі Kingsman: Золоте кільце нам потрібні були смарт-годинники для героїв-агентів. Ми розглядали різні варіанти, але жоден з них не здався нам досить витонченим для Kingsman. Потім я побачив на Bloomberg TV інтерв'ю з Жан-Клодом Бівером, в якому він розповідав про свій смарт-годинник, і відразу зрозумів: агенти Kingsman носитимуть годинник TAG Heuer Connected».

Годинник, який носить герої, відіграє вирішальну роль у фільмі «Kingsman: Золоте кільце», виступаючи ключовим елементом для успішного виконання агентами Kingsman своєї місії. Їм був потрібний годинник, який міг би витримати будь-які випробування, чи то підводні зйомки, трюки чи бойові сцени. Глядачі побачать годинник TAG Heuer Connected на зап'ястях агентів Kingsman та легендарний годинник Monaco Caliber 11 на руках співробітників американської секретної служби Statesman.