HUBLOT І BERLUTI ПРЕДСТАВИЛИ CLASSIC FUSION CHRONOGRAPH BERLUTI

Новий Classic Fusion Chronograph Berluti поєднує творчий геній годинникової справи Hublot з інноваційною та неповторною патиною шкіри Berluti.

«Поколінь Berluti відточували свою майстерність, щоб удосконалювати патину шкіри. Поєднання традиційної майстерності з нашим технічним досвідом дозволило нам одружити цей природний матеріал з механічною розробкою Hublot. У узгодженому від зап'ястя до п'яти стилі, сучасний джентльмен є втіленням елегантності! Рікардо Гваделупе, генеральний директор Hublot

Заснований у Франції в 1895 році італійцем Алессандро Берлуті паризький бренд тепер відомий як виробник чоловічого взуття, аксесуарів та модних колекцій. Найелегантніші чоловіки вибирають взуття Berluti, захоплені сміливістю та винахідливістю у патинуванні шкіри.

2016 року компанія Hublot випустила свою першу новинку: лінію Classic Fusion Berluti. На честь 120-ї річниці Berluti у цьому годиннику інкапсульовано неповторний стиль відомого виробника взуття. У цій моделі використовується знаменита венеціанська шкіра Berluti для ремінця та циферблату. Розроблений Ольгою Берлуті, гордим нащадком Алессандро, цей ексклюзивний метод дублення вимагає тонкого та складного процесу, перш ніж він може бути використаний для виготовлення годинника. Наприклад, вся волога має бути видалена зі шкіри, перш ніж вона може бути поміщена під сапфірове скло.

Через рік, Hublot вирішили розширити використання шкіри Berluti, поєднавши цей престижний природний матеріал з класичним хронографом Fusion. Очевидно, це складніше завдання, оскільки циферблат має два лічильники на 3 та на 9 годин. Тому майстрам довелося повернутися до креслярської дошки та розробити нові методи для забезпечення стабільності шкіри, незважаючи на ці нові доповнення.

Результат: новий Classic Fusion Chronograph Berluti з корпусом 45 мм у двох варіантах оздоблення – Scritto King Gold та Scritto All Black. Випускається 250 штук кожного варіанта. Обидві моделі мають ремінці ручної роботи, представлені Berluti і містять повний набір догляду за шкірою. Завдяки Hublot, зап'ястя тепер є ідеальним місцем для демонстрації творчого генія Berluti.

CLASSIC FUSION CHRONOGRAPH BERLUTI

521.OX.0500.VR.BER17 (Scritto King Gold) - 250 шт

521.CM.0500.VR.BER17 (Scritto All Black) - 250 шт

Діаметр

45мм

Водонепроникність

5 АТМ (50 м)

Корпус

Полірований Королівське золото18K або чорна кераміка

циферблат

Справжня коричнева або чорна патинована венеціанська шкіра Berluti з декором Scritto та рельєфними індексами, логотип HUBLOT, написи «Automatic» та «Swiss Made»

механізм

HUB1143, хронограф з автопідзаводом

Запас ходу

42 години

ремінець

Чорний каучук та справжня коричнева або чорна патинована венеціанська шкіра Berluti з декором Scritto