Компанія OMEGA: 100 РОКІВ В ЯКОСТІ ОФІЦІЙНОГО ХРОНОМЕТРИСТА

Компанія OMEGA оголосила про продовження своєї угоди з Міжнародним олімпійським комітетом (МОК) як всесвітній партнер до 2032 року!

З Іграми XXXV Олімпіади у 2032 р. OMEGA відзначатиме віковий ювілей своєї участі у цьому заході, який розпочався у 1932 р. у Лос-Анджелесі. З того часу OMEGA 27 разів виступала в якості офіційного хронометриста, розробляє і впроваджує найсучасніше хронометричне обладнання у світі, включаючи стартовий пістолет, тачпеди для змагань з плавання і камеру фотофінішу, що дебютувала на Олімпійських іграх в Ріо, Scan 'O' Vision MY10000 цифрових знімків за секунду.

Із заявою в Олімпійському музеї у Лозанні, Швейцарія, виступили президент Swatch Group Нік Хайєк, президент та генеральний директор OMEGA Рейнальд Ешліманн та президент МОК Томас Бах. OMEGA – перший всесвітній олімпійський партнер, який продовжив свою участь в Олімпійському русі до 2032 року.

У рамках цієї угоди зберігається зобов'язання OMEGA забезпечувати найпередовіші хронометричні системи та обладнання для реєстрації та фіксування результатів змагань, від яких залежить успіх Олімпійських ігор.