НОВИНКА 2017 НОВІ ГОДИННИКИ FREDERIQUE CONSTANT CLASSICS QUARTZ

Філософія «доступної розкоші»

На відміну від багатьох інших виробників, про вироби яких можна лише мріяти, Frederique Constant пропонує годинник, який вже сьогодні можна собі дозволити. Навіщо чекати на можливість насолодитися розкішшю, коли Frederique Constant може подарувати вам її вже зараз! Для нового годинника Classics Quartz не було зроблено жодного винятку. Незважаючи на те, що в цій моделі є всі елементи, властиві істинній класиці, вона пропонується за неймовірно низьку ціну

Класика і сучасність

Дизайн трьох моделей серії FC-225, що входить до колекції Classics Quartz, є класикою Frederique Constant: гільошований візерунок «Clou de Paris», віконця дня тижня і дати в положенні «3 години», традиційний корпус діаметром 40 мм. З іншого боку, ще три моделі з цієї колекції – серії FC-259 – кидають виклик канонам вартового мистецтва. У них кольорові циферблати, лічильники дати та дня тижня розташовані відповідно у положеннях «3 години» та «9 годин», а накладні мітки відрізняються стриманістю стилю. Обидві серії представлені у версіях з нержавіючої сталі та нержавіючої сталі з покриттям із жовтого золота та пропонуються з ремінцями різних кольорів, від чорного до темно- та світло-коричневого.

модний аксесуар

Годинник сьогодні служить своєму власнику не тільки для вказівки часу, але і для того, щоб він міг заявити про себе. Кожна модель – своєрідне послання навколишньому світу. Нова колекція Classics Quartz розсуває межі вартового мистецтва, поєднуючи традиції з сучасністю, перемішуючи чоловічий стиль із жіночим, встановлюючи нові канони та модні тенденції.

Компанія Frederique Constant назавжди залишиться в історії як творець концепції доступної розкоші, але її нова колекція Classics Quartz – це ще й перший крок у світ нових досягнень!