Guzema Jewelry та Gunia Project – перша спільна колекція двох українських брендів

Першу спільну колекцію двох українських брендів — Guzema Jewelry та Gunia Project було представлено 12 серпня. Засновниці брендів Gunia Project (Наталія Каменська та Марія Гаврилюк) та Guzema Jewelry (Валерія Гузема) займаються розвитком культури сестринства. Реліз у серпні, коли країна святкує 30-ті роковини незалежності, не випадковий збіг. Колекція створена жінками та присвячена сучасним українкам. Називається вона «Незалежна» і має продемонструвати, що сучасні українки — сильні, незалежні, здатні брати на себе відповідальність і приймати рішення. Вони є серцем нашої країни, яка 24 серпня 2021 року святкує свій 30-річний ювілей.

Відомим елементом спільної колекції стала квітка, знайдена на рушниках із різних куточків України XIX та XX століть. «Gunia Project — єдиний український бренд, який представляє дуже широку лінійку — від кераміки та художнього скла до текстильних виробів та предметів інтер'єру. Водночас усі вони асоціюються з нашою українською айдентикою і тісно пов'язані з нашим культурним кодом як нації, — коментує співпрацю засновниця та креативний директор Guzema Fine Jewelry Валерія Гузема. — Колекція вийшла чистою та змістовною. Кожен її елемент має історичну глибину. Нам важливо зберегти це». Рекламну кампанію колекції знімали стиліст Наталія Осадча та фотограф Стефан Лісовський. Натхненням для візуальної презентації колекції став образ співачки Квітки Цісик.

Ювелірна колекція із жовтого золота доповнена спалахами кольору: рожевого опала та бірюзи. У майбутньому «Незалежна» поповнюватиметься іншими відтінками дорогоцінного каміння. Одні з ключових прикрас колекції — кільце та чокер, дизайн яких створений на мотиві перехресних стежок, кольє з тонких ланцюжків, а також кольорові орнаментальні та мінімалістичні сережки та кафи. До того ж їх можна буде придбати в будь-якій комплектації як парно, так і індивідуально. Браслети-фенечки укомплектовані відомою деталлю з гравіюванням "Незалежна".