HUBLOT ВИГРАЄ RED DOT AWARD, ДИЗАЙН ПРОДУКТУ: КРАЩІ З КРАЩИХ 2017 РОКУ

Годинник Big Bang Meca-10 Magic Gold від Hublot отримав перший приз у номінації «Кращий з найкращих» на Red Dot Awards.

«Ця нагорода – вершина виняткового року для Hublot, визнання майстерності наших годинникарів, інженерів та дизайнерів. Я хотів би подякувати їм усім. Я хотів би також подякувати професору Пітеру Зеку та журі Red Dot Award за те, що обрали Hublot серед видатних конкурентів. А тепер повернемося до роботи, ми маємо захищати титул!» Рікардо Ґваделупе, генеральний директор Hublot.

Розглянувши 5,500 творів учасників із 54 країн, журі із 40 професорів, журналістів та незалежних дизайнерів вирішили дати найвищу нагороду Red Dot Awards за дизайн продукту Big Bang Meca-10 Magic Gold від Hublot.

Премія Red Dot – це конкурс, організований Design Zentrum Nordrhein Westfalen у Німеччині. Вона була створена в 1955 році, коли вперше було нагороджено найгідніші проекти того періоду. З дев'яностих років, професор Пітер Зек вивів цей захід у топ на міжнародному рівні. Red Dot Award, як Оскар у світі кіно, це найвища нагорода.

«Журі Red Dot присудило нагороду в номінації Найкращий із найкращих за видатний дизайн. Тільки мрійники від дизайну можуть досягти досконалої гармонії між функціональністю, спокусливістю та зручністю використання». Професор Пітер Зек, засновник та генеральний директор премії Red Dot.

Ця нагорода – визнання величезної роботи, яка була зроблена для розробки моделі -10 Magic Gold, концентрація кращого, що Hublot може запропонувати в областях високоякісного годинника, техніки, інновацій та естетики. Цей годинник – подвиг балансування між ретро та футуризмом.

Ретро, ​​як дитячий конструктор, звідси назва. Повернення в дитинство, коли бал правило уяву: Meca-10 являє собою данину поваги всім тим, хто проводив годинник, проектуючи та будуючи з конструктором Meccano. Плити, колеса, шестерні... все це тут є. Поштовх до небачених технічних кордонів, який уможливив новий досконалий рух виробництва з видатною архітектурою.

Футуристичний HUB1201 повністю розроблений командою Hublot, він складається з 223 деталей та оснащений двома стволами, що працюють паралельно. Індикатор запасу ходу, який триває до десяти днів, працює на стелажній системі.

Годинник футуристичний також через інноваційний матеріал, що використовується для корпусу - Magic Gold. Плоди партнерства при наукових дослідженнях та розробках між Hublot та EPFL (Федеральна політехнічна школа Лозанни), Magic Gold сплавляє золото з керамікою, роблячи його єдиним по-справжньому стійким до подряпин 18-каратним золотом. Технічно, тільки алмаз може залишити на ньому мітку!

Всі команди на виробництві Hublot в Ньоні вітають головний приз Red Dot: дизайн продукту та Red Dot: Найкращий з найкращих 2017 року з великою гордістю. Після перемоги було оголошено, що приз офіційно буде представлено Hublot перед 1200 гостей на церемонії Red Dot Award Gala 3 липня цього року. Big Bang Meca-10 Magic Gold будуть виставлені у музеї Red Dot Design у місті Ессен, Німеччина.