HUBLOT запускає новий випуск знакових годинників у FINALI FERRARI MONDIALI

Міжнародна гоночна траса Дейтона, створена партнерством, яке не потребує уяви.
finali_mondiali_2016_21

Hublot Big Bang Ferrari – нова версія легендарного годинника, створеного двома партнерами, чия уява ніколи не вичерпується. Hublot завжди випускає годинник із видатним дизайном, і цей принцип перенесла у співпрацю з Ferrari, розпочату в 2011 році. Кожна нова серія втілює постійний виклик інноваціям, досконалість і продуктивність, яка об'єднує ці дві марки. Big Bang Ferrari не є винятком. Надихаючись інноваційними розробками та знаковим дизайном останніх моделей Ferrari, Ferrari та Hublot переконструювали контури моделі Big Bang Unico.

finali_mondiali_2016_34

Новий дизайн поєднує передові ідеї Hublot та мова дизайну Ferrari. Ідеальний силует та пропорції підкреслюють нову архітектуру Big Bang Ferrari, показуючи функціональні та стильні деталі новинки. Хвилинний лічильник та віконце дати на 3-х годинах мають вигляд автомобільного тахометра, стиль оформлення індикатора дати натхненний шкалою спідометра Ferrari. Логотип з гарцюючим конем розташований на 6-ти годинах. На 9-й годині розташований лічильник секунд у формі повітряного екстрактора. Годинна та хвилинна стрілки, які були повністю перероблені, забезпечують покращену читаність. Замість того, щоб розмістити цифри горизонтально, їх розставили по колу, створюючи враження плавучості над циферблатом і поглиблюючи 3D-вид годинника.

Корпус новинки має тонкий, але ідеальний баланс між інноваційними обсягами і стрункими, функціональними формами. Для цього в контурі лицьової панелі були передбачені потаємні вирізи для шести гвинтів; в результаті вийшла більш ергономічна форма, яка захищає гвинти і виглядає так, ніби взята безпосередньо із вбудованого блоку керування спортивного автомобіля.

finali_mondiali_2016_36

З боку коронки посередині корпусу проходить червона лінія, яка перегукується із червоним кольором Ferrari. Подовжені кнопки хронографа нагадують педалі автомобіля. На інтегровану ергономічну коронку Hublot нанесено логотип мануфактури. З іншого боку корпусу нанесено напис Ferrari.

finali_mondiali_2016_35
Модель Big Bang Ferrari укомплектована механізмом Unico – мануфактурним калібром Hublot з флайбек хронографом та колонним колесом, розташованим з боку циферблату. Ротор виготовлений у вигляді диска колеса, його роботу можна спостерігати крізь сапфірове скло на звороті корпусу.

Годинник діаметром 45 мм представлений у трьох версіях – титанової (1000 штук), з рожевого золота 18к (500 штук) та карбону (500 шт.). Big Bang Ferrari комплектуються чорним шкіряним ремінцем на каучуковій основі з червоним рядком у стилі Ferrari, нагадуючи легендарний дизайн сидінь спортивного автомобіля.

Механізм Unico є флайбек хронографом, який можна обнулити у будь-який час. Калібр має дві кнопки хронографа, індикатор дати, механізм подвійної передачі і колонне колесо. Механізм складається з 330 деталей, працює з частотою 28 800 пк/год і має запас ходу 72 години.