Новий італійський бренд прикрас в салоні Акцент - Nanis

NANIS – дівчинка-сирота з острова Гаїті. Під час подорожі Карибськими островами П'єро та Лаура зустріли дівчинку на ім'я Нанішка. Вона була неймовірно світлою, привітною, з її обличчя не сходила щаслива посмішка, і в її очах відбивалася дивовижна довіра до всього світу, незважаючи на вельми скромну одежу, мізерну їжу та відсутність якихось додаткових благ для існування. Її ім'я було саме тим звуком, який давно шукали творці чудового бренду. З того часу П'єр і Лаура на подяку за цей дар, частину свого прибутку віддають спеціалізованому фонду на будівництво шкіл Гаїті

0290

Говорячи про марку Nanis, перше, що хочеться сказати - це "Натхнення". П'єр Марангон та Лаура Бічого заснували бренд у 1990, зробивши великий акцент на творчість. Лаура Бічого, дизайнер компанії, невпинний мандрівник, завжди у пошуках нових ідей, завжди уважна до тенденцій, їх змін. Надихаючись звуками, запахами, квітами, емоціями, почуттями, їй вдається неймовірним чином втілювати у виробах усі свої, здавалося б, шалені ідеї, які штовхають її на створення нових і нових колекцій з інтуїцією справжнього художника.

Стиль прикрас NANIS оригінальний і впізнаваний у комбінації дзеркальних і матових поверхонь золота, у можливості трансформації виробів, яким Лаура віддає особливу перевагу. Адже, за її словами, жінка — це створення, яке весь час хоче вражати собою всіх навколо, а вироби-трансформери, де, наприклад, намисто легко може перетворитися на браслет, і навпаки, дозволяють бути різною і при цьому неймовірно стильною протягом всього дня без будь-яких зусиль.

Кожна колекція виробів відрізняється своїм власним неповторним втіленням, особливо розробками, що запам'ятовуються, стали такі колекції як: Candle, Africa, Dancing In The Rain, Notredame, Olga, Endless, Ipanema.

Власники та засновники компанії П'єр і Лаура вважають, що прикраси марки NANIS можуть створюватися тільки на їх рідній італійській землі, оскільки сама атмосфера Італії, її дух, естетика та краса, багатовікові традиції ювелірного мистецтва, майстерність дизайнерів та художників, пристрасть та смак, — це складові кожного ювелірного шедевра від NANIS.

Ювелірні прикраси Nanis - це завжди щось незвичайне, дивовижне та чарівне.