TAG Heuer приєднується до світу регбі-7

Швейцарський часовий бренд стає офіційним хронометристом і
Офіційним годинником Світової серії з регбі-7 (HSBC World Rugby Sevens Series) сезону 2016-2017.

Міжнародна серія, що охоплює 5 континентів, 10 турнірів у різних країнах світу – Дубаї, Південній Африці, Австралії, Новій Зеландії, США, Канаді,
Гонконгу, Сінгапурі, Франції та Великобританії –
і 16 команд тепер житиме за часом TAG Heuer.

TAG Heuer став першим брендом класу люкс, що приєднався до світу регбі-7.

Благодійний матч Charity Challenge, організований компанією TAG Heuer
одночасно з прес-конференцією у Дубаї, зібрав 10 000 доларів США для «Дубайського фонду жінок та дітей» (Dubai Foundation for Women and Children, DFWAC).

Добрий знак для старту нового сезону та початку партнерських відносин.

У Дубаї напередодні першого матчу Світової серії з регбі-7 було зроблено спільну заяву HSBC World Rugby Sevens Series і TAG Heuer про нове взаємне партнерство і призначення швейцарської годинникової марки Офіційним хронометристом і Офіційним годинником серії.

Щоб оголосити про укладену угоду, директор з розвитку міжнародних спортивних проектів TAG Heuer Марк Бівер та віце-президент World Rugby Агустін Пішоторганізували прес-конференцію в готелі Jumeeirah Al Qasr, на якій також були присутні п'ять великих регбістів, справжніх живих легенд: Карл Тенана, Роб Вікерман, Жюльєн Канделон, Вінсент Ініго, Льюїс Холланд. Після прес-конференції зірки вітали з футболками в руках сім юніорів з Дубайської ліги регбі, щоб як прелюдія сезону 2016-2017 зіграти з ними в TAG Heuer Rugby Challenge на гігантському щиті у формі годинника Carrera Heuer 01. На честь цієї події компанія TAG пожертвувала 10 000 доларів США Дубайському фонду жінок та дітей (Foundation for Women and Children, DFWAC).

Співпраця TAG Heuer та організаторів світової серії з регбі-7 World Rugby Sevens Series розпочалася у 2015 році з партнерської угоди з турніру Cathay Pacific/HSBC Hong Kong Sevens. Вражаючі результати та перспективи, що відкрилися, спонукали компанію TAG Heuer посилити свою присутність у цьому виді спорту, яке з 1 грудня 2016 року виходить на міжнародний рівень.

Логотип TAG Heuer відтепер буде видно під час матчів з регбі-7 на всіх стратегічних носіях. На телеекранах годинник TAG Heuer вестиме відлік часу до початку гри, потім до перерви, початку другого періоду і до кінця матчу. На великих табло стадіону, що ведуть зворотний відлік до вкидання м'яча, на рекламних щитах навколо поля та світлодіодних екранах, на п'єдесталах пошани та задниках під час інтерв'ю теж буде присутня фірмова символіка TAG Heuer. Регбі-7 - гра більш динамічна і вимагає ще більш високої фізичної витривалості, ніж регбі-15, тому вона якнайкраще відповідає духу #DontCrackUnderPressure (Не здаватися під натиском). Цим девізом TAG Heuer керуватиметься протягом усього сезону.