ZENITH і LAND ROVER два легендарні бренди відзначають особливу віху своєї історії: 1969 рік

Яскрава, креативна та унікальна: такою буде довгострокова співпраця, укладена компаніями Zenith та Land Rover. Два імені, дві легенди, долі яких тісно переплетені У 1969 році компанія Zenith представила свій знаменитий хронограф El Primero. У той же рік британський виробник машин Land Rover випустив прототип першого позашляховика класу люкс: легендарний Range Rover, який став справжньою сенсацією на ринку 1970 року. Натхнені єдиним поривом створювати нове і які мають однакове бажання розширювати горизонти можливого, ці два ексклюзивні вироби стали справжніми легендами. Через півстоліття їх творці оголошують про початок довгострокового співробітництва, що знаменує спеціальний випуск El Primero Range Rover Special Edition.

d4a7dea007b3894f9c5c45eacf006d6c

Вчора – новинка, сьогодні – зразок для наслідування. Моделі El Primero та Range Rover є фірмовими знаками компаній. Відмінна заслуга та предмет корпоративної гордості кожного із брендів. Бажані. Розкішні. Справжні першопрохідники. Їхні великі творці – годинникова мануфактура Zenith та Land Rover, світовий лідер у сфері виробництва спортивних позашляховиків класу люкс – оголошують про початок співпраці, щоб відзначити річницю двох легендарних винаходів, що залишили незабутній слід у годинниковій та автотранспортній історії. На честь початку співпраці Zenith випускає першу ексклюзивну модель El Primero Range Rover Special Edition - унікальний годинник, який відмінно функціонує як на вулицях міста, так і в найсуворіших кліматичних умовах.

Альдо Магада (Aldo Magada), президент та генеральний директор компанії Zenith: “У наших брендів справді багато спільного. І Zenith, і Range Rover є першопрохідниками у своїх галузях, і обидві наші компанії створюють унікальні та інноваційні продукти. Позачасний дизайн нашої продукції робить її предметом розкоші у самому автентичному вигляді. Компанія Zenith із задоволенням оголошує про старт довгострокового співробітництва з Range Rover – легендарного бренду, близького нам за духом». .

Французький художник Річард Орлінський (Richard Orlinski), який завоював світове визнання у 2015 році та відомий як скульптор непідвладних часу шедеврів, став спеціальним гостем урочистого заходу, призначеного на 29 вересня у Парижі. Гості вечора змогли спостерігати за творчим процесом у режимі реального часу. Результатом стала робота-присвята знаменній співпраці Zenith та Land Rover, виконана у неповторному стилі автора. .

Загальна доля
Багато копій, мало аналогів. Zenith і Land Rover – справді передові компанії. Починаючи з 1969 року, який став свідком першої віхи в історії двох компаній, їхні долі тісно пов'язані. Саме цього року швейцарська мануфактура представила знаменитий механізм хронографа El Primero, який став найточнішим у світі; і британський автор машин Land Rover випустив повнопривідний автомобіль класу люкс - знаменитий Range Rover. Через три роки ці два новатори зустрілися, коли мандрівник Джон Блешфорд-Снелл (John Blashford-Snell) перетнув Дар'єн Гап – незаймані площі лісів і непрохідних боліт між Колумбією та Панамою. Він був за кермом автомобіля Range Rover та з хронографом El Primero на зап'ястя. Під час експедиції, відомої як Trans-Americas, обидві моделі продемонстрували надзвичайну маневреність, витривалість та здатність справно працювати у найсуворіших умовах. .

Від цієї знаменної події нас відокремлюють майже 50 років інновацій та пошуку ще більш оптимальних рішень. Саме ця робота дозволила багаторазово підтвердити наші головні принципи – простоту, надійність та винахідливість – та перевести наші моделі в ранг зразків для наслідування, які не втратили своєї актуальності.

Перший у світі спортивний позашляховик класу люкс
Британська марка Land Rover, заснована Rover та керована Tata Motors з 2008, спеціалізується на спортивних всюдиходах та позашляховиках. З самого початку статус експерта з виробництва повнопривідних автомобілів, що завоював статус, цей новатор виготовляє надійні автомобілі, які справляються з найсуворішими природними умовами з 1948. перешкод Range Rover. Оснащений постійною системою повного приводу, гвинтовими пружинами та бензиновим двигуном V1969 об'ємом 8 л, перший у світі повнопривідний механізм класу люкс, що демонструє незрівнянні результати як на дорогах, так і в умовах повного бездоріжжя. До того ж, його практичний дизайн набув широкого визнання.Легендарна конструкція
Ідеальні пропорції, харизма, витончена краса інженерії та неперевершена працездатність: у подарунок до річниці народження (1969), легендарні El Primero та Range Rover нагадують про ключові активи компаній. Щоб відзначити початок співпраці, мануфактура Zenith представляє спеціальну серію годинника El Primero Range Rover. На честь повнопривідного позашляховика класу люкс, його матовий сірий циферблат містить посвяту «Zenith Range Rover». Його стрілки та часові позначки мають родиєве та люмінесцентні покриття. Віддаючи данину геніальному механізму, хронограф El Primero Range Rover оснащений округленим дизайном. Його високочастотний механізм встановлений в корпус діаметром 42 мм, виготовлений з чорного керамізованого матового алюмінію, як і алюмінієве шасі автомобіля Range Rover. Годинник має водонепроникність до 100 метрів, оснащений вигнутим сапфіровим склом, рифленою заводною головкою та чорними круглими кнопками. Під задньою кришкою з сапфірового скла з гравіюванням «El Primero Range Rover / Special Edition» можна побачити ротор підзаводу, на якому стоять логотипи Zenith і Range Rover «З моєї точки зору, Zenith El Primero мають особливий і не має аналогів стиль. Тому було дуже важливо зберегти риси цього культового дизайну та відтворити їх у новій моделі. Годинник має ясно передавати риси El Primero, але також успадкувати «ДНК» від Range Rover», – каже Джері МакГоверн (Gerry McGovern), директор з дизайну Land Rover: «Ми помітили тенденцію до природної простоти в дизайні Range Rover і вирішили взяти її за основу при розробці циферблату годинника, зробивши його максимально простим і не перевантаженим деталями. Матове покриття одночасно виражає аристократизм, витонченість і надійність, як і автомобіль Range Rover, на який дивишся і одразу відчуваєш емоційну прихильність, – додає МакГоверн.
ddc9f848725442f3950a82a3b42f343b
Потужність та точність
Серце спеціального випуску Range Rover – це автоматичний годинниковий механізм El Primero 400B. Висока частота 36000 напівколивань на годину, відображення десятих часток секунди та інтегроване колонне колесо доводять приналежність El Primero до найточніших у світі серійних хронографів, випущених Zenith у 1969 році. Годинниковий механізм, що складається з 326 деталей, надає руху годинникові і хвилинні стрілки, функції хронографа і тахометра, а також забезпечує більш ніж 50 годинний запас ходу. абсолютного аристократизму. Її підкреслює каучуковий ремінець з покриттям з перфорованої телячої шкіри кольору слонової кістки або синього кольору. Якість шкіри відповідає якості шкіри, яка використовується в обробці салону моделей Range Rover. Ремінець годинника доповнює потрійна застібка, що розкладається, з титану з DLC-покриттям.Годинник, що дозволяє доторкнутися до легенди.