Zenith El Primero A386 Revival – легендарне тріо

Блискуча історія El Primerо почалася далекого 1969 року. На честь цього золотого ювілею найточніший у світі автоматичний хронограф стане у всій красі в корпусі з білого, рожевого та жовтого золота. Революційний годинниковий механізм, здатний виміряти 1/10 частку секунди, а також три класичних лічильника зробили цю модель культовою. Частота 36000 напівколивань в годину, вбудований механізм з колонним колесом, центральний ротор, встановлений на шарикопідшипниках, і запас ходу понад 50 годин (справжній прорив для такої високої частоти) вже півстоліття є фірмовими характеристиками моделей El Primero. Марка Zenith віддає шану і представляє три сучасні версії автентичної моделі, кожна з яких випущена серією з 50 екземплярів і має гарантію 50 років, яка підтверджує довговічність ювілейної серії.

жива легенда

У цих ювілейних моделях, виконаних з дорогоцінного металу, з граничною точністю відтворюються оригінальні характеристики 1969 року. Перший: корпус діаметром 38 мм, опукле скло, лічильники трьох різних кольорів, тахіметрична шкала, а також форма стрілок та часових позначок. Грибоподібні кнопки та вушка точно такі ж, як і в оригінальній моделі. Такої подібності вдалося досягти завдяки процедурі зворотного проектування. При створенні цієї вінтажної серії кожен компонент оригінального хронографа El Primero був представлений у цифровому вигляді з метою точного відтворення характеристик. Єдиним винятком стали задня кришка корпусу, що спочатку непрозора, а тепер повністю відкриває годинниковий механізм для огляду, а також оновлений логотип на заводній головці. «Двигуном» цієї моделі є сучасна версія автоматичного калібру El Primero, що забезпечує роботу годинної, хвилинної, малої секундної стрілок, хронографа, тахіметра та покажчика дати, що розташувався між відмітками «4 години» та «5 годин» на білому лакованому циферблаті. За аналогією з історичною моделлю сучасні версії оснащені коричневим або чорним ремінцем (залежно від моделі) зі шкіри алігатора з підкладкою з каучуку та класичною застібкою з того ж виду золота, що і корпус. Кожна модель лежить на такій же світло-червоній подушечці, що і в 1969 році, і вміщена в коробочку, в комплект якої входить серветка з мікрофібри зі схемою механізму хронографа Перший з одного боку та зображенням оригінального посібника користувача з іншого боку.

Купити годинник бренду Zenith у Запоріжжі ви можете у салоні-магазині "Акцент", розташованому за адресою: проспект Соборний, 151